Villa Fabiani

poročni fotograf

Verjetno sta tukaj, ker sta ravnokar zaročena, oziroma iščeta poročnega fotografa. Še bolj verjetno pa je, da iščeta nekoga, ki bo dokumentiral vajino poroko v Villa Fabiani v Kodbilju. Resnično sta izbrala eno lepših lokacij v Sloveniji za poroko!

Na tej poročni lokaciji sva že fotografirala čudovito poroko Nine in Sebastjana, ki si jo lahko ogledate tukaj.

Sva Jernej in Jani, poročna fotografa. Kaj več o najinih razvadah in obsedenostih in kdo točno sva, si lahko preberete tukaj.

Ker je včasih en poročni fotograf premalo, midva vedno prideva v dvoje.

Najin stil temelji na ujetih trenutkih. Najraje loviva spontane nasmehe, ljubeče objeme in uporabljava čudne in neklasične kompozicije, ki najbolje opisujejo vajino edinstveno ljubezen.

Če iščete nekoga, ki bo prišel na poroko s fensi fotoaparati in naredil samo družinske fotografije na katerih se vsi smejite, mogoče nisva ravno prava izbira za vaju. Če vama ni problem si umazati poročne čevlje, kdaj preplezati kakšno ograjo ali pa hoditi v hrib nekaj sto metrov ali pa preprosto uživati ob kepici sladoleda v vajinih poročnih oblekah sredi najbolj prehodne ulice, potem misliva, da sva prava izbira za vaju. Seveda bosta dobila tako družinske fotografije, kot fotografije detajlov in cvetja, ampak najina zgodba ne temelji na tem. Temelji na ljudeh, ki bodo prisotni in bodo naredili vajin poročni dan.

Ker nisva ravno mojstra besed, predlagava, da odklikate na stran kjer so predstavljene vse najine dosedanje poročne zgodbe.

Če mislita, da sva ravno midva tista prava, predlagava da nama napišeta mail ali pa pokličeta, najbolj vesela pa bova če naju pokličeta in se dogovorimo za klepet o vajinih pričakovanjih in željah ob kavi in dobri tortici. Predlagava, da izpolnita spodnji obrazen in naju tako najhitreje kontaktirata.

Porocni fotograf