Goriška brda

poročni fotograf

Goriška brda poročni fotograf.

Živijo, verjetno sta se znašla na tej strani, ker iščete poročnega fotografa, da dokumentira vajin poročni dan v Goriških Brdih. Goriška brda so resnično en lepših koncev v tej naši Sloveniji in ponujajo ogromno kotičkov in dobrih poročnih lokacij in res bi bila rada del vajinega That happy day-ja.

Sva Jernej in Jani, dva poročna fotografa in videografa. Kaj več o najinih razvadah in obsedenostih in kdo točno sva, si lahko preberete tukaj.

goriška brda poročni fotograf

Ker je včasih en poročni fotograf premalo,

midva vedno prideva v dvoje.

Najin stil temelji na ujetih trenutkih. Najraje loviva spontane nasmehe, ljubeče objeme in uporabljava čudne in neklasične kompozicije, ki najbolje opisujejo vajino edinstveno ljubezen.

Če iščete nekoga, ki bo prišel na poroko s fensi fotoaparati in naredil samo družinske fotografije na katerih se vsi smejite, mogoče nisva ravno prava izbira za vaju. Če vama ni problem si umazati poročne čevlje, kdaj preplezati kakšno ograjo ali pa hoditi v hrib nekaj sto metrov ali pa preprosto uživati ob kepici sladoleda v vajinih poročnih oblekah sredi najbolj prehodne ulice, potem misliva, da sva prava izbira za vaju. Seveda bosta dobila tako družinske fotografije, kot fotografije detajlov in cvetja, ampak najina zgodba ne temelji na tem. Temelji na ljudeh, ki bodo prisotni in bodo naredili vajin poročni dan.

Ker nisva ravno mojstra besed, predlagava, da odklikate na stran kjer so predstavljene vse najine dosedanje izbrane poročne zgodbe.

Če mislita, da sva ravno midva tista prava, predlagava da nama napišeta mail ali pa pokličeta, najbolj vesela pa bova če naju pokličeta in se dogovorimo za klepet o vajinih pričakovanjih in željah ob kavi in dobri tortici. Predlagava, da izpolnita spodnji obrazen in naju tako najhitreje kontaktirata.

Porocni fotograf